50% korting op Hooray

Groeiambities?
Hooray Start-up Programma!

Is jouw start-up jonger dan twee jaar, maak dan gebruik van het Hooray Start-up Programma en ontvang 50% korting op het gehele eerste jaar.

 

Probeer direct gratis

Stroomlijn je HR,
klaar om te groeien!

Hooray is de alles-in-één HR-tool die ondernemers helpt bij het stroomlijnen van hun HR.
Van contractbeheer tot verlofregistratie. Alle tools om de groei van jouw team te stroomlijnen.

Speciaal voor start-ups: Al het moois dat Hooray te bieden heeft, nu het eerste jaar 50% korting!

 

Probeer direct gratis

Deze start-ups gingen je voor:

Utrecht Inc logo
Stucomm logo
Faqta logo
Lean Lawyers logo

Hooray ♡ Start-ups

Alles-in-één HR tool voor start-ups

Hooray is de alles-in-één HR tool voor start-ups. In één simpele omgeving stroomlijn jij je HR-taken, van contactbeheer tot verlofregistratie.  Meer tijd voor je business en nog blijere collega’s!

Waarom kiezen voor Hooray?

Wij weten als geen ander hoeveel tijd er in HR zaken gaat zitten, zeker als snelgroeiende start-up. Hard werkend aan onze digital product studio Liters, zagen wij hoe verlofaanvragen, declaraties en personeelsdossiers onze aandacht opslokten. Ja, wij zijn enthousiast over HR, maar ons hart gaat pas écht hard kloppen op de momenten dat we toffe, innovatieve producten ontwikkelen. Vanuit die gedachte besloten we dat HR-processen nooit meer ten koste mogen gaan van talent en ondernemerschap. Het was tijd om de online HR-tool Hooray te ontwikkelen.

Met Hooray doorliepen wij het acceleratieprogramma bij incubator UtrechtInc en zagen meer start-ups met dezelfde groeiuitdagingen. Omdat we start-ups een warm hart toedragen, willen we jullie graag helpen bij het stroomlijnen van jullie HR-administratie.

Dankzij Hooray kunnen start-ups gewoon doen waar ze goed in zijn. Geen gedoe meer met bijzaken waar niemand zin in heeft. Geen onoverzichtelijke spreadsheets om een dagje vrij te nemen. Geen slordige of verloren personeelsdossiers door tijdrovende tools die niemand snapt. Geen vergeten contractverlengingen meer. Hoe fijn is het als personeelszaken gewoon goed geregeld zijn? Als iedereen kan genieten van goed werkgeverschap?

 

Probeer direct gratis

Wouter Delken COO Faqta
9
Ik ben Hooray gaan gebruiken zodat ik niet meer dan een paar minuten per week kwijt ben aan HR-taken.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het start-up programma?

Meld je nu aan voor Hooray en probeer Hooray 30 dagen gratis uit. Ben je blij met Hooray en ben je start-up? Je ontvangt per e-mail een coupon code voor 50% korting op het volledige eerste jaar!

Wat zijn de voorwaarden voor het Hooray Start-up programma?

Als je bedrijf jonger is dan 2 jaar of als je onderdeel bent (geweest) van een incubator, dan mag je gebruik maken van 50% korting over het gehele eerste jaar.

Hoe activeer ik de 50% korting?

Simpel, je probeert eerst Hooray 30 dagen. Na deze 30 dagen neem je een abonnement (altijd opzegbaar!). Je ontvangt per e-mail een coupon code voor 50% korting op het volledige eerste jaar! Daarmee activeer je jouw 50% korting over het gehele eerste jaar.

Hoe controleert Hooray dat mijn bedrijf voldoet aan de criteria?

We controleren de leeftijd van onderneming in jullie KVK-inschrijving. Mocht jouw bedrijf ouder zijn dan twee jaar, dan nemen we contact op om te checken of jullie onderdeel zijn (geweest) van een incubator.

Ik heb een vraag, een wens of een tip. Waar kan ik terecht?

Ons support-team zit altijd voor je klaar. Heb je een vraag, neem dan direct contact met ons op.

Hooray Start-up Programma
Meld je nu aan voor Hooray en probeer Hooray 30 dagen gratis uit. Ben je blij met Hooray en ben je start-up? Maak dan gebruik van de coupon code ‘HoorayloveStartups’ en ontvang 50% korting op het volledige eerste jaar!
Bespaar tijd
Weg met papier en Excel, automatiseer jouw HR-taken
Bespaar geld
Bespaar duizenden € t.o.v. complexe HR software.
Simpel in gebruik
Iedereen snapt Hooray. Easypeasy en superslim!
Activeer 50% korting